Konfiguration af planlagt scanning

For at konfigurere en planlagt scanning:

1. På Kaspersky appens hovedskærm skal du trykke påAutomatisk antivirus > Manuel og planlagt scanning .
  2. Vælg den handling, der skal foretages af appen, når der registreres en trussel under scanning:
    1. Markér afkrydsningsfeltet Desinficer, hvis du ønsker, at appen automatisk forsøger at foretage desinficering.
    2. For at vælge den handling, der skal foretages af appen, hvis der registreres en trussel, der ikke kan desinficeres, skal du vælge værdi for indstillingen Hvis desinficering mislykkes.
  3. Du konfigurere scanningshyppigheden ved at vælge enten Ugentligt, Dagligt eller Efter du har opdateret antivirusdatabaser for indstillingen Til tiden.
  4. Indstil dag og klokkeslæt for start af scanningen ved at vælge værdier for indstillinger af Startdag og Starttidspunkt.

Scanning med angivne parametre vil blive startet ifølge tidsplanen.